OSPĂTAR (chelner)

OSPĂTAR (chelner)
Curs de calificare, nivel 3
Durată: 5 luni.
Competențe dobândite:
1. Aplicarea noțiunilor de bază civice și social-organizaționale în domeniul turismului
2. Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă și în domeniul situațiilor de urgență în domeniul turismului
3. Aplicarea normelor igienico-sanitare aplicabile activității din restaurante
4. Aplicarea normelor de protecție a mediului în domeniul turismului
5. Aplicarea noțiunilor de bază despre comunicare, comportament profesional, lucru în echipă și psihologia consumatorului specifice domeniului turistic
6. Aplicarea noțiunilor privind realizarea tuturor tipurilor de mise-en-place
7. Recomandarea și promovarea produselor și serviciilor specifice restaurantului
8. Servirea preparatelor culinare
9. Servirea băuturilor
10. Debarasarea tuturor obiectelor de inventar specifice restaurantului
11. Aplicarea noțiunilor de evidența operativă
Cursul este destinat persoanelor care doresc să profeseze la uscat dar și celor care intenționează să lucreze pe navele de pasageri sau comerciale, certificatul de calificare fiind recunoscut și de A.N.R.
Pregătire generală minimă pentru înscrierea la programul de formare: absolvent învățământ minim obligatoriu.