BUCĂTAR

BUCĂTAR
Curs de calificare, nivel 3
Durată: 5 luni.
Competențe dobândite:
- Etică şi comunicare profesională.
- Aplicarea conceptelor de bază ale contabilităţii.
- Utilizarea metodelor, procedeelor şi principiilor contabilităţii.
- Asigurarea calităţii în turism şi alimentaţie.
- Organizarea activităţii în unităţile de primire turistică.
- Realizarea proceselor de bază în restauraţie.
- Pregătirea sortimentului de preparate şi băuturi.
- Utilizarea sistemelor de servire în restauraţie.
- Realizarea preparatelor culinare.
- Realizarea preparatelor recomandate în diferite diete.
Cursul este destinat persoanelor care doresc să profeseze la uscat dar și celor care intenționează să lucreze pe navele de pasageri sau comerciale, certificatul de calificare fiind recunoscut și de A.N.R.
Pregătire generală minimă pentru înscrierea la programul de formare: absolvent învățământ minim obligatoriu.